Over Hutronic

“Hutronic levert alles voor mobiele communicatie, netwerken en radio- en TV ontvangst. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.”

Hutronic is een Nederlands bedrijf. Wij leveren al 50 jaar oplossingen op het gebied van telecommunicatie, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Door servicegerichtheid, technische kennis en gedrevenheid weten onze betrokken medewerkers de juiste producten en oplossingen aan te dragen voor onze opdrachtgevers en relaties.

Kennis, ervaring en betrokkenheid, daarmee maakt Hutronic het verschil.

HUTRONIC – KATHREIN-SAT

Hutronic is de zogenaamde ‘preferred supplier’ van Kathrein-sat producten in Nederland. Wij leveren kathrein-sat systemen aan zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren handbediende satellietsystemen en automatische satellietsystemen, ontvangers/receivers, meetapparatuur, signaalverdelers en Centrale Antenne Inrichtingen (CAI). Ook verzorgen wij de montage van Kathrein-sat producten en de installatie van satellietsystemen.

 

Ontvangstsystemen voor camping en caravan

Hutronic biedt diverse oplossingen voor TV en radio ontvangst op uw vakantiebestemming. Met onze handmatige en automatische satelliet systemen kijkt u op vakantie tv, met dezelfde kwaliteit als thuis. Meer weten?

Zakelijke oplossingen

Hutronic levert professionele data componenten en coax connectoren voor grootschalige projecten. Wij leveren onder anderen voor het C2000 politienetwerken en telecom aanbieders. Ook leveren wij bijvoorbeeld aan vakantieparken, hotels en campings.

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail