Digitale systemen

Headend oplossingen

Door de komst van de Digitale televisie wordt het mogelijk om uw gasten een veel groter zenderaanbod met perfecte digitale beeldkwaliteit in HD aan te bieden.

Digitale televisie vergt geen aanpassing van de kabel infrastructuur of versterkers. Enkel het kopstation wordt aangepast, zodat uw gast met de steeds (grotere en) kwalitatief hoogwaardigere LCD tv kan genieten van een perfect, ruisvrij beeld. Hutronic presenteert u graag de volgende twee mogelijkheden die een ideale oplossing kunnen zijn voor zowel de grotere recreatiebedrijven, campings en hotels, als ook de kleinere hotels en bijvoorbeeld de middenstand.

  1. Ufo Compact Plus
  2. Ufo Mini
  1. Ufo Compact Plus is het nieuwe headend systeem van Kathrein, waarbij traditie en innovatie hand in hand gaan. Op het gebied van signaalverwerking voorziet het Ufo Compact Plus systeem in de technische basis van vandaag en in de uitdagingen van morgen. Het innovatieve van dit systeem vertaalt zich naar de hoge mate van flexibiliteit en het vermogen om gemakkelijk uit te breiden waar en wanneer nodig.
  1. Ufo Mini is het nog compactere broertje van de Ufo Compact Plus. Een compleet headend systeem als oplossing voor de kleinere bedrijven. Volledig naar wens voorgeprogrammeerd tot aan 40 zenders. Plug and play televisie kijken in HD kwaliteit via uw bestaande Coax netwerk.

digitale-systemen

Stand alone headend met 8voudig-Multistandaard- front-end DVB-S2/-T2/-C, 6voudige-ontcijfering (CI) en acht DVB conforme uitgangkanalen (flexibel instelbaar):

  • UFO 83: Acht uitgangskanalen in DVB-T (FTA)
  • UFO 87: Acht uitgangskanalen in DVB-C (FTA)
  • UFO 83/CI: Acht uitgangskanalen in DVB-T met zes CI poorten
  • UFO 87/CI: Acht uitgangskanalen in DVB-C met zes CI poorten
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail